Friday, April 9, 2010

Despre mine

Dupa unii cica n-am ocupatie*, oricum cand is libera stau in casa, prin parcuri, pe la piscine cu copiii. Ii mai port la rau, pe munti, prin biblioteci, mai construiesc cu ei (Lego), mai desenez, le mai citesc povesti, le mai inventez povesti, le gatesc mic dejun, pranz si cina - diverse, ca ce mananca unul nu-i ca poate manca si celalalt -, spal vase, pahare ca fi-mea reuseste sa murdareasca de cel putin 20 de ori pe zi un pahar, lingurile cam de 40 de ori, visez la o masina de spalat vase. Cine se mai intreba de-i ecologic au ba, adica noh, ma mai intreb de unde si multe interese in gasirea solutiilor ecologice intru maxim de confort, asta pentru ca il ador pe cel cu hedonismul... aaa, am uitat cine cum a spus-o, deci trec pe googalit... asa... dupa mai visez la o casa deci trec pe desenat, sters, reluat, visat. Cand nu se mai poate, ma refer la mizeria din casa, imi mai mananc cate o zi surulind mobila gandindu-ma ca nu m-am nascut pentru asta. Am uitat barbatul, nu stiu unde il mai pun si pe el, oricum pe acolo, mai gatesc si pentru el un mic dejun, pranz si cina dupa-l culc, nu inainte de-a culca pruncii. Asa... cica mai tre' sa salvez si lumea (basme, dar ori ca-mi place mie sa ma amagesc, ori ca le place altora sa se amageasca o fac, deci traiasca forumurile). V-am spus ca ziua mea are 24 de ore? Eh, nu ma credeti, asa-i ca mint?

Inspiratia pentru aceasta postare mi-a venit trebuind sa completez niste campuri la Profil, pe un forum, si ca de obicei raman ca celebra vitica in fata paginii. Cand spui "Ocupatii" nu stiu de ce trebuie neaparat sa scrii Bucatar sau Manager. Acum ca ma gandesc sunt manager... nope... pica! Dat fiind ca mergem dupa principiul fiecare se gestioneaza nu prea vad ce mai gestionez eu. Aia... Greu sa gasesti o diploma pentru ceva ce tocmai reinventez.

Si uitasem, cand nu fac toate cele de mai sus citesc, muuult, concentrata si pana si pe buda (nu se spune, asa-i? noroc ca stiu ca al meu om nu da pe blogul nevestii, de unde pot sa-mi permit sa fiu eu, nu-i musai sa mimez ca tocmai am coborat din inalta societate... sau copac?). Psihanaliza cel mai bine se citeste in baie, parol : ) .

1 comment:

  1. MDR! La mine solutiile la chestii complicate in acel moment le gasesc!!!Si ideile bune tot acolo vin mai lesne!

    ReplyDelete