Despre mine

Hmm, greu sa ma descriu, imi plac multe, visez la multe, mult haotica, putin coordinata, dar ma straduiesc....Eretica in masura in care insist sa aleg ceea ce simt ca e just pentru mine, ai mei copii, familia mea, ignorand voit, dar oricum obligat prin insasi natura mea conditionarile externe si diversele modele pe care unii ar incerca sa mi le impuna. Adica capoasa rau, dar mult capabila sa traiesc bine cu mine, alegerile mele.
Eretica in masura in care aleg sa ma ridic odata rupta sub greutatea propriilor mele esecuri.

2 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. INVITATIE EVENIMENT PENTRU PARINTI SI COPII

  Vă invităm la EVENIMENTUL Tradiții si Obiceiuri Românești de Crăciun, Editia a II-a - București, Vineri - 7 decembrie 2012, ora 18.30, la Sala de concerte a Universității Populare Ioan I. Dalles, Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti (Piața Universității). Eveniment recomandat copiilor cu vârsta cuprinsa între 6-12 ani (orientativ), părinților cât și cadrelor didactice.

  INTRAREA este LIBERĂ însă datorită locurilor limitate, confirmarea participării se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizându-se numărul de persoane și un număr de telefon de contact.

  Vă invităm să fiți partenerii noștri în creșterea unei tinere generații care să fie mai implicată în cunoașterea, păstrarea și valorificarea patrimoniului cultural și spiritual românesc. Copiii noștri ar trebui să fie familiarizați încă de mici, cu noțiuni legate de obiceiuri și tradiții românești, spiritualitate, port popular, meșteșuguri tradiționale, elemente de arhitectură tradițional românească etc. Aceste noțiuni ar trebui să fie predate în școli, ocrotirea si valorificarea moștenirii culturale constituind în prezent una dintre marile noastre responsabilități.

  4 motive pentru a participa la acest eveniment:

  1. Veți afla de la Profesorul Dr. Corneliu Ioan Bucur, specialist în etnografie, despre semnificațiile și ceremonialul tradițiilor românești de Crăciun.
  Dl Bucur a dezvoltat pe parcursul a 20 ani materiale și programe speciale pentru copii in calitate de Director al Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale "ASTRA" Sibiu, unde a creat cel mai mare Muzeu Etnografic în aer liber din Europa.

  2. Cu această ocazie, Dl Prof.Dr. Corneliu Ioan Bucur ne va prezenta materialul său intitulat ,,Abecedar și Dicționar Etimologic’’, unic in literatura de specialitate , realizat impreuna cu sociologul Raluca Ioana Andrei.
  Este o carte de vizita a unei Romanii profunde care incearca sa le spuna, deopotriva, "pruncilor nostri de acasa, cat si tuturor celor din neamul nostru" cine am fost, cine suntem si, mai ales, cine putem fi. Autorii ne oferă cel dintâi instrument de care are nevoie învățământul românesc, prin intermediul căruia copiii vor înțelege mai bine propria identitate națională și multiculturalitatea poporului român. Abecedarul, un cadou potrivit pentru copii cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, se va putea achizitiona și în cadrul evenimentului.

  3.Grupul Coral SOUND prezintă concertul de colinde „Poveste de Crăciun”, o călătorie imaginară a stelei în noaptea de Ajun, prin redescoperirea colindelor intrate în uitare, ce sunt caracteristice tradiţiilor româneşti din moşi-strămoşi.
  Grupul SOUND a luat fiinţă în anul 1994, ca formaţie corală mixtă a Casei de Cultură a Studenţilor din Bucuresti. Concursurile internaţionale i-au adus medalii de aur, de argint, premii întâi şi premii ale publicului pentru concertele de muzica tradițională românească. Dirijorul corului – Dl Voicu Popescu a aniversat anul acesta 30 de ani de activitate și a preluat bagheta dirijorală a Corului Naţional de Cameră MADRIGAL, brand artistic unic al României.

  4. Evenimentul este CADOUL nostru de SF. NICOLAE pentru copiii dvs.

  Sperăm că v-am trezit interesul și că motivele enumerate de noi v-au convins să fiți prezenți alături de copiii dvs. la acest eveniment.


  Vă asteptăm cu drag!

  Organizator
  SC BONSI BUSINESS GROUP
  www.bonsiromania.ro

  ReplyDelete