Wednesday, January 4, 2012

Tort de nuca de cocos.

Pentru cine stie torturile mele sunt simple, deseori am chef de ceva dulce si rapid, facut usor, ca pentru mine...si oricum Bendis e incantata. Bucatarim amandoua diverse.

Acum cateva zile am facut tort de nuca de cocos.

Ingrediente:

3 oua
250 gr zahar integral sau panela
300 gr faina alba rafinata
100 gr unt la temperatura camerei
90 gr faina sau fulgi de cocos (eu prefer faina)
1 confectie de iaurt cu gust cocos
1 varf de sare
1 varf de bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de suc de lamaie pentru a-l stinge

Preparare:
Cu un robot se bat ouale cu zaharul pana cand devin spumoase dupa care se adauga restul: faina (pentru cine are rabdare data prin sita, mai intai), untul, faina de cocos, iaurtul, sarea, bicarbonatul stins.
Se da la cuptor pentru cca 35 minute la 180 grade.

E un deliciu, usor de facut, rapid, pentru bucatarese ca si mine :).

Pofta buna!

P.s. Vroind se poate pune o crema pasticera .






No comments:

Post a Comment