Sunday, December 2, 2012

Puseu de dezvoltare

         Nu, nu, nu de crestere, inteleg ca ala-i cu tzatza in gura. Asta-i fara tzatza sau cu tzatza doar cand nu se mai poate. A inceput acum cateva zile, poate saptamani. Am verificat, pe 20 noiembrie s-a intamplat prima oara. Ma bucuram cu fetele pe forum.

l-am pus pe marc in scaunel sa mancam si mi-a refuzat mancarea
il iau in brate ca maria sa nu vroia in scaun, face scandal ca vrea jos
dau sa-l pun jos in cur, se tintuieste in picioare
numai nu le-ar fi indoit sa stea jos
il tin, ce era sa-i fac?
si porneste, a batut tot parterul chiuind, dintr-o parte in alta
hmm, inca-s buimaca

           Eh, de atunci in fiecare zi ma poarta, iar azi a atins apogeul.  Azi n-a dormit deloc. Am incercat dimineata pe la 9 sa-l culc, chiar am reusit ca pe urma fratii lui sa se bata de cu spor, galagie mare, se ridica in fund si om a fost. I-am facut rapid un avocado cu morcov prin sita, l-a hlapuit tot dupa s-a intis pe spate ca sa inteleg ca vrea jos. Pana pe la patru dupamiaza tot purtat, adica are un deget pentru fiecare manuta. Chiuie, cand nu mai poate se lasa pe spate fiind convins ca ma-sa il tine. Hmm, nu am curajul sa-l las, sa nu-l sustin, poate de era vara si eram afara, pe iarba mai incercam. Asa chiar nu ma duce gandul. Se lasa luat in brate dupa se intinde sa-mi controleze gura, narile, urechile, ma trage de par, baloseste, cum ii pare. Mai rar accepta si sanul, dar scurt pentru cateva scurte minute, dupa se impinge jos din brate, foarte convins ca ma-sa-l urmeaza si dai, la batut casa dintr-o parte in alta.
            Pe la 7 eram terminata, ii ofer sanul mi-l pitiga bine, cu nervi. Mesaj clar. Pe la 7 jumate cauta el sanul, adoarme si zau ca am inceput spontan sa-mi fredonez in minte piesea aceea "aleluia" :)))). Adoarme, iar Bendis, in toata gratia ei, intelege sa coboare scarile cantand la muzicuta. Nici macar furioasa n-am fost. Mi-am spus ca-i facatura si mi-am promis sa fiu blanda de acum cu tot poporul. Vai, rad eu acum, dar zici ca ma impacasem cu un glont in cap.
           Cu o noapte inainte dormise mai mult in patru labe, adica el se chinuia, ca la tzatza nu renunta. Toata noaptea mufat si in miscare.
           Noaptea asta sigur doarme altfel maine cred ca o sa-mi dobor orice record la cafea, azi am facut trei presouri. Si rad, cred ca inca sub stare de shoc. Noroc ca mai am doi cu care am mai fost pe aici si stiu sigur ca trece, altfel m-as fi pus pe bocit.
          Ah, daca pana acum spuneam ca-i zen feciorul, de cand cu mersul asta mi-e ca o sa aiba cine sa-i tine companie lui Felix. Doi cu curu' de pamant ca nu le iese jocul. Doi caposi, care trag de ei pana in panzele albe ca sa faca ce-i obsesioneaza....hmmm.....Noroc ca mai am o bere in frigider. Analcoolica.

No comments:

Post a Comment