Saturday, January 23, 2010

A cincea zi de dieta

Ma gandeam ca totusi in 4 zile doua kilograme nu-i de dispretuit. Imi pare rau ca ieri nu mi-am gasit timp ca sa relatez ziua, simt ca mi-a scapat ceva.

Azi nu va fi o zi tocmai de dieta, ci una mai mult de mentinere, deci intentionez sa rama tot la 69,6 maine dimineata si poimanine dimineata, iar de luni sa reincep sa slabesc pana la 69 dupa care pauza cel putin o saptamana.

Si ce am mancat pana acum:

  • dimineata:   o lingurita de miere cu lapte si o lingurita de ulei de in, o cafea cu 150 ml lapte, vreo 20 g piadina si acum (ore 10) un sfert din ceea ce am pregatit ieri, adica 150 g soia (bocconcini di soia) fiarta, lasata la racit, data prin robot cu 10 ml ulei de arahide si 30 g faina, condimentata cu usturoi, sare, piper si magheran. Am  pus totul intr-un vas de iena la cuptor pana cand am inceput sa simt aroma specifica si gata.  Bun.


Ramane sa actualizez azi.

...si sa revin (aprope 12 noaptea), am cam sarit peste masele de la 12 si 14, am baut doar niste suc de fructe grabita. La 16 o banana, iar la 18 cand am fost dupa purcei la Francesca o felie de torta ( e ceva fara creme, o specie de chec).

Am incheiat cu 2 lingurite de miere cu o lingurita de ulei de germeni de grau si vreo 50 ml lapte.

Nu simteam foamea ci doar pofta de-a ma rasfata in fata unei farfurii pline cu ceva bun.

Din pacate maine am o zi destul de riscanta, pranzul cu mama care nu e multumita pana cand nu vede ca nu ma mai pot misca de la masa de plina ce sunt.

4 comments:

  1. e f f f f f bine!!, tu chiar credeai ca slabesti 4 kile, hai ma:)

    ReplyDelete
  2. pai clar speram, ca de putut se poate, ca n-am putut eu e altceva
    candva o faceam :-)

    ReplyDelete
  3. pt pranzul cu mamna, ia f f putin in farfurie, dupa care lauzi permanent cat de buna e mancarea, distrage-i atentia:D

    ReplyDelete
  4. lol, la noi nu merge asa
    sunt o fiica destul de dificila, clar nu-i laud nimic de nu-i de laudat dupa mine
    iar eu oricum in situatii in care gasesc masa intinsa cu de toate nu-mi propun niciodata sa ma abtin ca ma chinui mult prea mult comparativ cu ceea ce pot obtine
    imi place sa mananc, gust totul (mai putin carnea is pestele)
    era din pacate pentru dieta, nu din pacate pentru mine
    eh si azi dimineata m-am trezit dupa indoparea de ieri de la mama cu 70,1 kg
    sunt destul de multumita, eram pregatita pentru mai mult

    ReplyDelete