Monday, April 12, 2010

Dare de seama

...ca altfel nu reusesc nicicum sa ma organizez.

Pentru unii nu e niciun secret ca visez sa-mi pun pe picioare un magazin on-line. Initial il vroiam pe acest blog si tot am schimbat sabloane, imi trebuie unul mai complex decat acesta, pe care-l gasesc superb si care e o modificare facuta de catre Christa la cererile mele insistente. Sablonul de la care a pornit e Simplicity Bright Plus 0,1 creat de Karsten Kuhnen.

Si cum spuneam, am incercat mai multe sabloane pentru ca pentru un e-commerce imi trebuiesc mai multe rubrici, coloane, unele sunt dragute, aproape, aproape ca m-am oprit asupra lor si totusi revin de fiecare data la acest aspect, creat initial de Christa si-mi spun ca-i perfect. Perfect pentru un blog de suflet, dar imperfect pentru ceea ce vreau acum.

Si deci am decis, acest blog va ramane asa cum e urmand sa creez un altul comercial, pe o alta linie de design, asemanatoare acesteia, dar oarecum mai complex.

Voi relua maine incarcand unele sabloane pe blogul acesta.

Dar asta maine ca daca mai raman azi pe aici risc sa ma declare copiii urata anului. Au ei un mod tare interesant si credibil de-a vedea oamenii urati si frumosi nu atat dupa culoarea rujului ci dupa tratamentul cu care-i servesc ce-i din jur. Asta ca sa vezi cum se formeaza conceptele frumos, urat la copii. Geniali, ca de obicei.

No comments:

Post a Comment