Friday, August 13, 2010

Culorile mele

Cand am inceput sa lucrez la acest blog ma tot gandeam la mov, roz, bej, dar in mod special mov. Sau lila. Oricum n-am inteles inca care e diferenta dintre ele.  Cam asa:



Iar de cateva zile ma tot surprind cum alunec obsesiv inspre blu, maro (care iarasi imi placuse candva tot obsesiv), culoarea mustarului, o culoare pe care pana acum o ocoleam, imi placea, dar niciodata nu m-am gandit ca ar putea sa fie "imbracabila". Si-mi place. Daca-mi aduc bine aminte cand eram de vreo 12-14 ani am avut  cateva astfel de articole de imbracaminte, balerine, pantaloni, geaca ocru. Mie-mi placeau, dar prea ma vedeam ciudata imbracat astfel. Ciudata raportandu-ma celorlalti. Acum nu mi-as mai parea ciudata, doar m-as recunoaste. Acum am curajul sa-mi asum gusturile, senina, eleganta.



Si am sa revin mai tarziu cu o serie de articole de imbracaminte pe care am pus ochii, am nevoie sa le "rumeg" pentru a putea decide pe care sa-l achizitionez.

Daca vreti sa va jucati cu culorile:

http://www.colourlovers.com/

2 comments:

  1. eu sunt fixata (adica mi-as lua multe haine in culorile astea) pe bleumarin (nu stiu daca e acelasi cu blu-ul tau), indigo, lila (sau culoarea liliacului), verdele ala british si coral.

    ReplyDelete
  2. "Acum nu mi-as mai parea ciudata, doar m-as recunoaste. Acum am curajul sa-mi asum gusturile, senina, eleganta". parca functionam telepatic... ani de zile n-am inteles de ce chiar avand destule haine, nu ma simteam in regula decat cu fff putine. mai nimic nu-mi placea cu-adevarat, in sensul in care cand pun ceva pe mine sa ma simt bine, sa ma simt eu. inainte sa vin la Radauti (eu fiind "nascuta si crescuta" in Bucuresti) purtam fuste scurte (ok, aveam alta varsta), dar in general cumparam pe ce puneam ochii si imi placea, indiferent de moda. La Radauti, cum am venit am inteles ca lumea comenteaza mult, ca acum is femeie casatorita, am renuntat la fuste de tot (n-am niciuna in dulap) si m-am raportat prea mult la ce era in jur. anul asta insa am simtit ca pot sa imi asum gusturile si alegerile, ca e vorba de fuste, pantaloni, rochii (pe care le iubesc) sau altceva.

    na,c-am scris un roman...

    ReplyDelete