Thursday, January 14, 2010

Future Art Design

Un site foarte fain,  ideea aceasta ma macina si pe mine.  A pornit totul de la incercarile mele de a ma autofinanta, macar cat sa platesc curentul, astfel incat atunci cand imi spune, le spune "stingeti luminile" cuvinte care ma seaca intr-atat incat sa sting totul si sa ma retrag in cealalta camera sa-i spun "platesc eu factura, nu ne mai rupe". Pana una alta n-am reusit nici una nici alta, tocmai ii spuneam Dianei ca sunt foarte demotivata, ma vad intr-un punct mort, site-ul pe care vroiam sa-l pun pe picioare nu pot sa-l pun, nu deocamdata, iar fara site nu inteleg cum imi promovez munca, creatiile (cuvant mare ).

Ei si de aici ma gandeam vazand si postarile lui Tweety de pe Ap ca "ce fain, ce bine ar fi ca toate acestea sa fie urcate pe un site care sa centralizeze toate aceste creatii, un site in limba romana, franceza, italiana, engleza, germana care astfel ar fi bine vizualizat".

Deocamdata punct mort, intre timp ma uit la Future Art Design admirand.

Si pana una alta am hotarat sa ma misc cu pasi mici, mai rau decat acestia fiind stagnarea. Azi si maine am sa decid modelele, materialele pentru rochitele fetelor (galusca mea si verisoarele sale) si ceva pentru broscoi. El chiar nu-i interesat de imbracaminte, singurul articol de imbracaminte care-i place in mod deosebit fiind camasa, ceva simplu, care sa-i permita sa aiba pielea aerisita.


No comments:

Post a Comment